Van Holsbeeck neemt Jacobs in bescherming

DINSDAG, 22 SEPTEMBER 2009, 10:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de kranten komt ook Herman Van Holsbeeck terug op het bizarre interview van Jacobs zondag. De Anderlecht-manager neemt hierbij zijn coach in bescherming. "We staan hier als één man achter de coach. Hij is ook maar een mens."


"Ariël heeft ons een beetje in moeilijkheden gebracht en we hebben daar een constructief gesprek over gevoerd. In de toekomst zal hij er meer op letten. Ik heb echter liever een cynische trainer dan een coach die iedereen door het slijk haalt, zoals sommige andere trainers doen", stelt Herman Van Holsbeeck.

"Ik ken Jacobs al zo'n 15 jaar als trainer. Hij is een gentleman en draagt altijd een zekere ethiek in zich. Hij wil een meerwaarde zijn voor het voetbal. Als je dan ziet wat er de jongste weken is gebeurd, dan is het logisch dat Jacobs niet altijd lucide is."

Intussen hoopt de club Jacobs nog steeds te behouden als trainer. "Jacobs is nog altijd heel gepassioneerd. Hij is dag en nacht met deze club bezig. We zijn heel tevreden over zijn dagelijks werk op de club en de spelers willen voor hem door het vuur gaan. Jacobs is onze Arsène Wenger en zo iemand moeten we koesteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.