Boussoufa er niet bij tegen Moeskroen

MAANDAG, 21 SEPTEMBER 2009, 19:52 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De twee gele kaarten die Mbark Boussoufa gisteren incasseerde tegen AA Gent zorgen ervoor dat de speler er donderdag tegen Moeskroen niet zal bij zijn. Het was trouwens de eerste rode kaart voor Boussoufa in zijn carrière.


"Ik kwam te laat en tikte de speler van AA Gent aan. Het was terecht geel en aangezien het mijn tweede karton was: een logische rode kaart. Die eerste gele kaart kreeg ik voor protest, maar ik zou dat niet echt protest noemen. Ik wilde de scheidsrechter iets vragen, maar tegenwoordig mag je op het voetbalveld niets meer zeggen. Dit is de eerste rode kaart uit mijn carrière en ik verwijt het mezelf."

Paars-wit behaalde amper een twee op negen: "Dat zijn veel te weinig punten voor een titelkandidaat. Gelukkig pakten onze rechtstreekse concurrenten ook niet meer punten en draaien we nog altijd mee voorin. We moeten soms leper zijn en het moet een stuk beter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.