Belgen spelen 2-2 gelijk tegen Noorwegen

WOENSDAG, 18 AUGUSTUS 2004, 21:08 - Michaël

In een vriendschappelijke voetbalinterland hebben de Rode Duivels woensdag in Oslo 2-2 gelijkgespeeld tegen Noorwegen. Bij de rust stonden de Belgen 1-2 voor dankzij twee doelpunten van Thomas Buffel (25ste en 34ste minuut).

Voor Noorwegen had Johnsen in de 32e minuut de 1-1 gescoord en legde Riseth in de 58e minuut de eindstand vast. De wedstrijd gold als voorbereiding op de eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2006, zaterdag 4 september, tegen Litouwen.

Noorwegen - België 2-2 (1-2)

Doelpunten: 0:1 und 1:2 Buffel (25./33.), 1:1 Frode Johnsen (31.), 2:2 Riseth (57.)

Noorwegen: Myhre - El Fakiri (46. Basma), Riseth, Lundekvan, Riise - Sörensen (59. Flo), Hoset (84. Solli), Andresen, Pedersen - Frode Johnsen (84. Odegaard), Rushfeldt (59. Aarst)

België: Belgien: Peersman - Deflandre - Simons, Kompany (66. Van Buyten), Dheedene (70. Deschacht) - Bisconti, Clement, Vermant (62. Baseggio), Goor - Mbo Mpenza (62. Sonck), Buffel (70. Pieroni)

Gele kaarten: Riise - Buffel, Bisconti

Scheidsrechter: Slupik (Tsch)
Toeschouwers: 16.669