Jestrovic wil met Mpenza en Aruna in de spits

MAANDAG, 16 AUGUSTUS 2004, 09:01 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlecht-spits pleit voor meer aanvallend voetbal. "Aruna en Mbo maken de actie, ik werk af", zei Jestrovic.

Anderlecht-spits Nenad Jestrovic mocht zaterdag nog eens in de basis starten en was meteen betrokken bij de twee doelpunten van paars-wit. "Anderlecht heeft me nodig."

"De trainer maakt de keuzes, maar ik vind dat Anderlecht zeker thuis met Mpenza, Aruna en mij moet spelen. De ploeg heeft Aruna en Mpenza nodig voor de acties, maar heeft mij ook nodig voor de afwerking", vindt Jestrovic.

Jestrovic kreeg een plaats in de basisopstelling omdat Goran Lovré naar de Spelen is. "Of ik nu plots weer onmisbaar ben, weet ik niet", zei hij nog.

Nu Nenad Jestrovic naar een basisplaats solliciteert, wordt het dringen voor een plaats in de spits bij Anderlecht. "We kunnen niet elke week zo offensief spelen", zegt Hugo Broos in de kranten.

"Het is onmogelijk om iedere keer met Aruna, Jestrovic, Mpenza, Wilhelmsson en Baseggio te spelen. Of Jestrovic straks weer naar de bank moet dan? Dat weet ik nog niet", zegt de trainer.

Broos was trouwens niet helemaal gelukkig met de prestaties van zijn spitsen tegen STVV. "Ze waren te egoïstisch. Ik weet dat ze zich willen tonen maar bij een 2-1 stand is dat gevaarlijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.