Uitleenbeurt Faes afgerond: "Sterker terugkomen"

DINSDAG, 31 JANUARI 2017, 13:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft zopas de uitleenbeurt van Wout Faes aan Heerenveen bevestigd. "Wout moet spelen en bij ons is er te veel concurrentie", geeft Herman Van Holsbeeck aan. Heerenveen noemt Faes "één van de grootste talenten van België".

Faes zal de komende vijf maanden uitkomen voor de nummer vier in de eredivisie. Er is geen optie tot aankoop.

"Faes moet aan spelen toekomen en de toegenomen concurrentie op zijn positie laat het op dit ogenblik niet toe", legt manager Herman Van Holsbeeck uit. "De club gelooft in het talent en de mogelijkheden van Wout. Hij zal sterker terugkomen uit Nederland om ons volgend seizoen te helpen."

Bij Heerenveen is men verheugd met de komst van Faes. "'Het is mooi dat we Wout voor de rest van het seizoen kunnen toevoegen aan onze selectie", zegt technisch manager Gerry Hamstra. "We zochten naar defensieve versterking en zijn daarbij bij hem uitgekomen. Wout geldt als één van de grootste talenten van België en is een centrale verdediger die zowel aan de linker- als rechterkant in de verdediging kan spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.