Mauves Army lanceert oproep

ZATERDAG, 28 JANUARI 2017, 08:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Morgen om 18u staat het duel tegen aartsrivaal Standard op het programma in het Constant Vanden Stock Stadion. Mauves Army wil de Anderlecht-spelers alvast een hartelijk welkom geven en oppeppen voor de wedstrijd. Daarom roepen ze iedereen op om om 16u te verzamelen en de spelersbus met applaus en gejuich te ontvangen aan het Astridpark. 

Alle details in verband met hun actie kan je hieronder lezen:

Bijeenkomst voor de wedstrijd van zondag 29 januari tegen Standard!

Op zondag 29 januari, voor de Classico, zijn alle supporters van RSC Anderlecht (geabonneerden of niet) uitgenodigd samen te komen om 16.00 uur, aan de kruising tussen de Mededingingstraat en Itterbeekselaan, om onze spelers aan te moedigen bij de aankomst van de spelersbus aan het stadion. 

Standard is misschien geen tegenstander voor de titel, maar blijft wel onze aartsrivaal. Voor ieder onder ons, is dit geen makkelijke voetbalmatch. Dit is een match waarbij de rankings en huidige vorm niet tellen, maar wel een wedstrijd waar enkel de winst telt.
Wij zullen de mogelijkheid niet laten liggen de Luikenaars nog dieper onderaan het klassement te duwen ! 

IEDEREEN AANWEZIG EN IN VORM!
DEEL ZOVEEL MOGELIJK DIT EVENEMENT

PS: Dank u om geen bommetjes/petardste gebruiken bij deze samenkomst

Waar? Kruising tussen Mededingingstraat en Itterbeekselaan
Wanneer? Zondag 29 januari om 16u00

WE ARE ANDERLECHT! NOT ARROGANT, SIMPLY THE BEST!




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.