"Adrien zal zich willen bewijzen"

VRIJDAG, 27 JANUARI 2017, 16:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de voorstelling van Ruben Martinez was het de beurt aan Youri Tielemans om vooruit te blikken naar de wedstrijd tegen Standard. Daarin zal ongewild een rol weggelegd zijn voor Adrien Trebel na zijn onverwachte overgang. maar dan wel een positieve rol volgens Tielemans. 

"Volgens mij zal Adrien heel gemotiveerd zijn zondag, hij zal willen bewijzen dat hij de juiste keuze heeft gemaakt", zegt de middenvelder, "De taakverdeling op het middenveld verloopt super tussen ons drie, ik kan hoger spelen en Dendoncker kan vaker infiltreren".

Play-off 1 glijdt momenteel steeds verder af voor Standard, Anderlecht kan zondag de kloof nog groter maken: "Maar daar zijn we niet mee bezig. We kijken vooral naar onszelf en de opdracht is duidelijk: punten pakken om in het spoor van te top te blijven. We moeten alleen leren om een hele wedstrijd lang geconcentreerd te blijven", is Tielemans eerlijk.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.