"Davy wilde ervaring opdoen"

VRIJDAG, 27 JANUARI 2017, 16:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck gaf deze namiddag, tijdens de voorstelling van nieuwe doelman Rubén Martinez, wat meer toelichting bij de transfer en eventuele andere doelmannen die genoemd werden. Mathew Ryan is volgens de general manager nooit een concrete piste geweest. 

"René Weiler wou Ruben", zegt Van Holsbeeck, "De coach was bang dat de komst van Siguru het evenwicht van de groep zou verstoren. Met de manager van Mathew Ryan heb ik twee keer gebeld, maar echt concreet is dat dossier nooit geworden";

Toen de ruil bekend werd, schoot dat bij veel supporters in het verkeerde keelgat, Van Holsbeeck benadrukt nog eens dat het Roef zijn eigen keuze was om naar Deportivo te gaan.
"Deportivo wou eerst zelf een derde doelman om te concurreren met de andere twee alvorens ze Ruben wilden laten vertrekken. Zo is het idee gegroeid en we hebben het met Davy besproken, de uiteindelijke beslissing lag bij hem. Het was dus volledig zijn eigen keuze, hij wou ervaring opdoen. Er is ook geen aankoopoptie hé, niet bij Davy en niet bij Ruben".
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.