"Weiler kreeg wat hij wilde, dus geen transfers meer"

VRIJDAG, 27 JANUARI 2017, 12:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bij de voorstelling van Ruben maakte Herman Van Holsbeeck een balans op van de transferperiode. Hoewel die nog enkele dagen duurt, hoeven we niet meteen nog iets te verwachten. "Tenzij er een opportuniteit uit de lucht valt."

Van Holsbeeck kreeg van coach René Weiler een lijstje met drie posities: een doelman, een middenvelder en een spits. "Hij gaf er ook namen bij en heeft gekregen wat hij wilde", vertelt Van Holsbeeck. "Weiler kende Ruben en wilde hem echt."

"Normaal gezien is de transferperiode voor ons gedaan. Tenzij er een opportuniteit te rapen valt, iets buitengewoons wat niet te weigeren is. Dus we blijven waakzaam, maar dat zijn alle clubs. Wanneer Kara, Hanni en Acheampong terug zijn van de Africa Cup, hebben we een kern die de concurrentie met Club Brugge kan aangaan."

Aan de uitgaande zijde mag Capel vertrekken, net als Badji. Een vertrek van basisspelers is onbespreekbaar. "Tenzij er natuurlijk een bod komt dat niet te weigeren is. Kijk naar de 18 miljoen euro die Genk kreeg voor Ndidi", aldus Van Holsbeeck, die niet vreest voor een vertrek van Tielemans. "Natuurlijk wordt hij gevolgd, maar zoals hij altijd gevolgd wordt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.