Tielemans: "We groeien als ploeg"

DONDERDAG, 26 JANUARI 2017, 07:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Tegen Westerlo was een sleutelrol weggelegd voor Youri Tielemans op de '10'. Met 1 goal en 2 assists was het goudhaantje van Anderlecht beslissend op het middenveld. Hij draagt de kapiteinsband met een zekere klasse en doet hem ook eer aan.

"Opdracht volbracht", sprak Tielemans na afloop van de wedstrijd, "We wisten op voorhand dat Westerlo geen gemakkelijke klant ging zijn. Maar we hebben de klus geklaard met de 2-4 eindcijfers als resultaat. Dat wil dan toch zeggen dat we goed bezig zijn én we hebben met momenten ook mooi voetbal gebracht."

"Ons werkpunt is nu de tegendoelpunten, ook tegen Westerlo waren die te voorkomen. Iets om de komende weken aan te werken, die laatste pass zat nog niet helemaal goed. Maar we groeien als ploeg, dat zie je ook op het veld", gaat Tielemans verder.

"Het voetbal was inderdaad een stuk beter dan vorige zondag tegen Sint-Truiden, ik heb daar ook geen verklaring voor. Maar het is goed voor ons vertrouwen dat we blijven winnen. We moeten ook blijven winnen om blijven aan te sluiten bij de top", aldus nog de kapitein.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.