De vertrekkers, zij gingen in stilte

WOENSDAG, 25 JANUARI 2017, 13:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zopas kondigde ook Anderlecht de uitleenbeurt van Davy Roef aan. Exact 20 uur en 13 minuten na Deportivo plaatsten ze een bericht op hun officiële website. Maar Roef krijgt tenminste iets. Dat kunnen de andere vertrekkers niet zeggen.

Eén bericht van drie zinnen: zo kondigde Anderlecht net de tijdelijke transfers van Roef en Ruben Martinez aan. Ruben wordt op de officiële Facebook- en Twitter-pagina welkom geheten, maar Roef wordt niet uitgewuifd of succes gewenst. Misschien komt dat nog?

Of misschien ook niet. Roef is de vierde speler uit de A-kern die deze winter vertrekt. Harbaoui werd uitgeleend aan Charleroi, Kabasele aan Moeskroen en het contract van Alvarez werd ontbonden. Geen van deze drie transfers werd door de club officieel meegedeeld. Neem gerust de proef op de som: zowel op de officiële website als op de officiële Twitter- en Facebook-pagina zal u tevergeefs zoeken naar een bericht. Geen aankondiging om de supporters in te lichten, geen berichtje om de jongens succes te wensen bij hun nieuwe club.

Toch mogen we er zeker van zijn dat het drietal elders speelt: als u op RSCA.be surft naar de samenstelling van de A-kern, merkt u dat hun foto en profiel er verdwenen zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.