Hanni teleurgesteld door vroege uitschakeling

WOENSDAG, 25 JANUARI 2017, 10:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Algerije geraakte niet verder dan de eerste ronde in de Africa Cup editie 2017. Sofiane Hanni is zichtbaar teleurgesteld door de vroege uitschakeling. "Ons doel was om te winnen tegen Senegal, maar het is ons niet gelukt. We zijn allemaal heel erg ontgoocheld", aldus de Algerijn. 

Hanni mag dus zijn koffers pakken te Gabon, wanneer zijn terugkeer naar Anderlecht voorzien is is nog niet echt duidelijk. Wat wel duidelijk is dat de middenvelder teleurgesteld is door de te vroege uitschakeling op de Africa Cup.

"Het is frustrerend om in dit stadium van de competitie het tornooi te moeten verlaten. We kwamen nochtans twee keer op voorsprong tegen Senegal, maar we konden het niet vasthouden. Ik heb geen verklaring voor onze uitschakeling. Ik weet dat ik mezelf voor de volle 100% heb gegeven, al had ik liever wat meer speelminuten gehad. Maar je moet de keuzes die de coach maakt aanvaarden. Het is nu aan mij om geconcentreerd te blijven op de komende wedstrijden met Algerije", aldus Hanni.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.