Deportivo bevestigt ruil Roef-Ruben

DINSDAG, 24 JANUARI 2017, 18:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Deportivo La Coruña heeft op zijn officiële website de uitleenbeurten van Davy Roef en Ruben Martinez aangekondigd. Van de kant van Anderlecht is het voorlopig nog wachten op nieuws.

Om 17 uur stipt plaatste Deportivo twee berichten online: één over Roef en één over Ruben. "Deportivo en Anderlecht bereikten vandaag een akkoord over de overgang van Ruben Martínez tot het einde van het seizoen naar de Belgische club", zo meldt Deportivo. "Deportivo wenst de doelman een goed 2017 bij zijn nieuwe club."

In een tweede bericht dat op hetzelfde moment online kwam, meldt Deportivo de komst van Roef. "Hij komt op huurbasis tot het einde van het seizoen", luidt het. "Roef was bij Anderlecht de opvolger van Silvio Proto. Hij debuteerde voor Anderlecht in februari 2014, twee weken na zijn twintigste verjaardag. Roef wordt de eerste Belgische speler bij Deportivo."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.