Vanden Stock: "Benfica heeft meer schrik van ons"

DONDERDAG, 12 AUGUSTUS 2004, 03:55 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Eén dag na de match tegen Benfica weten we nu ook hoe Roger Vanden Stock en Franky Vercauteren de slaagkansen van paars-wit inschatten. Beide hebben er nog alle vertrouwen in, en ook de spelers waren gerust gesteld.


"Die 1-0 is een moeilijk resultaat", zei Franky Vercauteren.
"Het wordt haalbaar in de return maar eveneens gevaarlijk. Of dit een gemiste kans is? Tja, achteraf wel natuurlijk. Maar het zou echt een ontgoocheling zijn als we ons niet kwalificeren."

"De reactie van de spelers na de match was er één van "oef". Maar je voelt wel dat dit een linke uitslag is. Maar ik heb er nog steeds vetrouwen in."

Roger Vanden Stock vroeg een gepaste reactie van de spelers na het verlies tegen Moeskroen. "Ik ben met een goed gevoel opgestaan", zei de voorzitter van Anderlecht.

"We hebben in de 2e helft bewezen dat we uitstekend kunnen voetballen. Voor 60.000 fans een 1-0-resultaat behalen, je moet het toch maar doen. We kunnen de return met vertrouwen afwachten."

"Onze kansen zijn hoger dan voor de match. Benfica is nu meer bang van ons dan omgekeerd, denk ik. Als je ziet welke kansen we gehad hebben. Wij zijn gewoon beter. Punt aan de lijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.