Broos maakt elftal bekend

MAANDAG, 9 AUGUSTUS 2004, 23:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Broos behoudt het volste vertrouwen in zijn spelersgroep na de nederlaag op Moeskroen. Meer nog, de Anderlecht-coach wil zich niet ingraven op het veld van Benfica.

"Of we gaan verdedigen bij Benfica? Neen, want dan zou het een pijnlijke avond kunnen worden. We gaan onze kans en zullen proberen een goal te maken."

Anderlecht-coach Broos beseft dat zijn ploeg voor een "moeilijke match" staat, maar heeft vertrouwen. "Hier staat geen twijfelende coach."

"Ik doe niet mee met wat er nu gebeurt. Er is niets goed meer bij ons, terwijl drie weken geleden heel België zei dat wij en Club voor de titel zouden spelen, met de rest ver achter ons. En na één competitiematch zou dat op de helling staan? Dat is fel overdreven."

Broos heeft zowaar zijn opstelling bekend gemaakt: In het doel komt Zitka. De verdediging zal bestaan uit Zewlakow, Kompany, Traore en Deschacht. Het middenveld wordt bezet door Lovré, Hasi, Baseggio, Wilhelmsson. De spitsen zijn Mpenza en Aruna.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.