Bernardez: "Nog meer brengen voor de ploeg"

DONDERDAG, 7 MEI 2009, 11:38 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Victor Bernardez tekende onlangs een contract voor drie jaar bij Anderlecht. "Sinds ik een contract gekregen heb, voel ik me veel beter", aldus de Hondurese verdediger in Het Laatste Nieuws.


"Door me te laten tekenen, stelde de club vertrouwen in mij", weet Bernardez. "Dat geeft me kracht. Ik wil nu mijn verantwoordelijkheid opnemen. Ik moet nog meer kunnen brengen voor de ploeg."

Tegen Tubeke gaf Bernardez de assist van de gelijkmaker. "Met mijn assist heb ik bewezen dat ik van waarde kan zijn voor de ploeg. Hoewel ik hier nog maar zes maanden ben, beleef ik deze titelstrijd zoals al mijn andere ploegmaats. Als we 6 op 6 halen dan worden we kampioen."

Op 26 juni stapt Bernárdez in het huwelijksbootje met zijn vriendin Wendy Salgado, Miss Honduras 2007. "Als mijn toekomstige vrouw hier is, zal ik me nog beter voelen. Ik zag haar eerst op televisie en in de blaadjes, ze maakte veel indruk op me. Het was liefde op het eerste gezicht. (grijnst) Ze is een hele mooie vrouw en ik ben een normale man. Ik was meteen gek op haar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.