Ruiz zegt niet neen tegen Anderlecht

DINSDAG, 21 APRIL 2009, 07:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

AA-Gent speler Bryan Ruiz staat op het lijstje van Anderlecht als versterking voor volgend seizoen. Voorzitter Ivan De Witte lijkt niet geneigd om Ruiz te laten gaan, maar zelf ziet hij Anderlecht wel zitten.


"Ik zeg zeker niet meteen neen tegen Anderlecht", aldus Ruiz in Het Nieuwsblad. "Het is een mooie club en ik weet dat er wordt gezegd dat mijn stijl bij die van Anderlecht past. Zal Anderlecht een extra inspanning doen als ze kampioen worden en de Champions League spelen? Dat is mooi. Ik wil graag Champions League spelen, maar voor mij is dat geen prioriteit."

"Zelfs als de club dit jaar tweede eindigt, zeg ik niet meteen neen. Al hoop ik wel dat Anderlecht kampioen wordt als ik echt moet kiezen tussen hen en Standard."

Ruiz ontkent wel dat er al contacten zijn geweest met Anderlecht. "Er is nog niet gesproken en ik ben ook niet ongeduldig", besluit hij. "Alles is mogelijk, maar ik concentreer me nu op AA Gent."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.