"Geen basis om te blijven verder praten met Anderlecht"

VRIJDAG, 17 JUNI 2016, 19:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Alles leek in kanen en kruiken. RSC Anderlecht verspreide zelfs een persmededeling waarin het liet weten een akkoord te hebben met René Weiler. Alleen moest er nog een akkoord gevonden met Weiler zijn huidige club, en die onderhandelingen lopen niet zo vlot. 

René Weiler ligt nog één jaar onder contract bij FC Nürnberg dat een afkoopsom vraagt van 700.000 euro voor zijn coach. Al doen er nu geruchten dat het bedrag dat Nürnberg vraagt nu veel hoger zou liggen. Herman Van Holsbeeck wou van dat bedrag nog wat afromen, maar daar hebben ze het in Duitsland niet op begrepen. Zo erg zelfs dat sportief directeur Andreas Bornemann laat weten dat er "geen basis is om momenteel nog verder te praten met Anderlecht".

In Duitsland begrijpen ze niet goed dat een miljoenenclub als Anderlecht beknibbelt op de transferprijs van een coach, toch wel een onmisbaar en heel belangrijk element van een ploeg. 
Anderlecht kondigde ook al officieel aan dat het een akkoord heeft met Weiler en dat zien ze bij Nürnberg als een extra troef om het hard te spelen. 


 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.