Weiler of Solskjaer ?

WOENSDAG, 15 JUNI 2016, 06:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Anderlecht zou nog een jonge trainer op de lijst staan hebben. Volgens Het Laatste Nieuwsis dat René Weiler. Het Nieuwsbladnoemt de 43-jarige Noor Ole Gunnar Solskjaer. Net als Weiler een energieke coach die ervaring heeft met jonge talenten en hongerig is. 

Solskjaer ligt momenteel onder contract bij het Noorse Molde maar heeft een optie in zijn contract staan waardoor hij weg kan onder bepaalde voorwaarden. 

De Noor begon zijn trainerscarrière bij Manchester United waar hij de beloften onder zijn hoede kreeg. Daarna ging hij aan de slag bij het Noorse Molde en behaalde daar de titel. Een passage bij Cardiff City liep uit op een degradatie en ontslag. Molde kwam terug in beeld en daar gaat het opnieuw de goede kant op. 

Alleen is het niet zeker of Solskjaer wil verhuizen met hebben en houden. Hij weigerde om die reden eerder al Aston Villa. 

Nog veel vraagtekens dus en verschillende namen. Ondertussen tikt de klok verder en leggen eind deze week de spelers hun medische tests af om op 20 juni te hernemen. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.