"Hasi kreeg het beste gevoel bij Warschau"

ZONDAG, 5 JUNI 2016, 10:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE In een gesprek met voetbalkrant.com licht Ariël Jacobs de keuze van Besnik Hasi toe. Tussen 2008 en 2012 was Hasi assistent-coach van Jacobs, de twee onderhouden nog altijd een goed contact. 

"Donderdag belde Besnik me over zijn bezoek bij Legia Warschau. Hij kreeg het beste gevoel bij de Polen ook al had hij enkele aanbiedingen uit Turkije", vertelt Jacobs.

Jacobs belde de afgelopen maanden geregeld met de Kosovaar, vooral om hem te steunen tijdens de moeilijke maanden bij paars-wit: "Ik weet natuurlijk zelf maar al te goed hoe moeilijk het werken is bij Anderlecht."

En ze hadden het natuurlijk ook over de verhuis naar het buitenland: "Dat wordt ook voor zijn familie een grote stap. Besnik is jong en dynamisch. Ik voelde dat hij een nieuwe uitdaging kon gebruiken. Legia beantwoordde op verschillende punten, het sportieve aspect, de accommodatie, zijn band met Michal Zewlakow, aan dat verlangen", aldus Jacobs.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.