Amper 635 tickets voor Anderlecht-supporters

VRIJDAG, 29 APRIL 2016, 14:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE De strijd om de titel speelt zich blijkbaar niet alleen op het veld af maar ook ernaast. Club Brugge stelt amper 635 tickets ter beschikking voor de paars-wit supporters, terwijl het uitvak in Jan Breydel een capaciteit heeft van 1.500 personen. 

Hebben ze nu al schrik in Brugge van de paars-witte aanhang? Er moet toch iets van aan zijn, Anderlecht zou de enige eerste klasse club zijn die zo weinig tickets ter beschikking krijgt. Ook het excuus van Brugge dat ze er ook maar zoveel krijgen op Anderlecht, gaat niet op. Oostende verkleinde dit seizoen zijn uitvak met de helft, en toch kregen de KVO-supporters evenveel tickets toebedeeld als de vorige seizoenen. 

Het is voor de supportersclubs een huzarenstukje om de tickets eerlijk te verdelen onder hun leden. Diegene die het trouwst deelnemen aan de uit-wedstrijden krijgen natuurlijk de eerste keus. Zeker is dat vele Anderlecht-supporters zullen teleurgesteld worden. 

Vele supporters zullen de wedstrijd dus op tv moeten volgen, a happy few mogen afzakken naar Jan Breydel. De wedstrijd staat gepland op zondag 15 mei, aftrap om 14u30.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.