Wordt Suarez het wit konijn van Hasi?

WOENSDAG, 27 APRIL 2016, 09:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Matias Suarez lijkt verlost te zijn van zijn fysieke ongemakken en neemt terug deel aan de groepstrainingen. De Argentijn hoopt dat het Anderlecht kan helpen aan titel nummer 34 tijdens deze play-offs.

Of Suarez al deel uitmaakt van de selectie tegen Gent komende zondag, is nog niet geweten. Volgende trainingen moeten uitwijzen of de Argentijn klaar is om te spelen.
Suares is al geblesseerd sinds 10 maart tegen Shakhtar Donetsk, initieel was er een inactiviteit voorzien van enkele dagen. Hij bleef echter pijn ondervinden en koos ervoor om aan de kant te blijven en volledig te herstellen, ook om een eventuele transfer niet in gevaar te brengen.

Langs de grote poort

"Hij wil de club langs de grote poort verlaten door de club de titel van Belgisch kampioen te schenken", zegt Cristian Colazo, de makelaar van Suarez.Anderlecht heeft spelers al hem nodig, zeker nu paars-wit zijn laatste vijf wedstrijden moet winnen. Nadien wil het bestuur meewerken aan een transfer.

"Er is interesse uit Argentinië, maar ook uit Europa. Maar eerst concentreren we ons op de titel, nadien zien we dan wel", aldus Colazo. 

Suarez zegt ook niet nee tegen een Spaans avontuur alvorens zijn carrière in Argentinië, wellicht bij Belgrano, af te sluiten.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.