Blessure Najar komt erg ongelegen: "Was tijd om te vertrekken"

ZONDAG, 24 APRIL 2016, 14:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Andy Najar scheurde vorige week de kruisband van zijn knie. Hij is inmiddels geopereerd en nu wacht een revalidatie van zes maanden. "Ik zal mijn revalidatie in Amerka afwerken", laat hij weten. "In een periode als deze wil ik graag dichtbij mijn familie zijn."

Enkele dagen na de operatie sprak Najar met de Hondurese krant Diez. "De operatie werd uitgevoerd door de beste chirurg in België", vertelt Najar. "Ik was wel bang, maar met dank aan God is alles goed gegaan. Binnenkort vertrek ik naar de Verenigde Staten om te revalideren. Wanneer precies staat nog niet vast, maar het is belangrijk voor mij om nu mijn familie bij me te hebben."

Deze knieblessure is een fikse streep door Najars rekening. De Hondurees hoopte na het seizoen een stap hogerop te zetten. "Ik had nog geen concrete voorstellen, maar er was wel interesse", zegt Najar. "Het was tijd om te vertrekken, maar dingen als deze gebeuren met een reden. Nu moet ik enkel denken aan mijn hestel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.