"Chelsea is een grote club, maar jullie zijn sterker"

DONDERDAG, 14 APRIL 2016, 21:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS De U19 van Anderlecht spelen morgen de halve finale van de UEFA Youth League. Vorig seizoen verloor paars-wit in dit stadium, nu willen ze naar de finale. De spelers van de A-kern supporteren alvast mee.

Michaël Heylen: "Dag jongens, halve finale tegen Chelsea. Chelsea is een grote naam, maar Anderlecht ook. Ik weet dat jullie het gaan kunnen. Hop naar die finale en kom met die trofee naar huis."

Dodi Lukebakio: "Jongens, ik wens jullie veel succes. Jullie weten nog dat we vorig jaar veel spijt hadden dat we de finale niet halen. Dat kunnen we nu rechtzetten. Doe het goed, ik wens jullie het beste."

Dennis Praet: "Hey, dag jongens, ik wens jullie heel veel succes. Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn tegen Chelsea. Gewoon er volle bak voor gaan, ik heb er vertrouwen in."

Leander Dendoncker: "Jullie hebben Barcelona al uitgeschakeld. Chelsea is een grote naam, maar ik weet dat jullie dat goed gaan doen. Heel veel succes!"

Youri Tielemans:"Ik wil jullie veel succes toewensen voor het duel tegen Chelsea. Het is een grote club, maar jullie zijn nog sterker. Ik ken jullie kwaliteiten, want we speelden nog samen. Ik heb vertrouwen in jullie. Geniet ervan en alles geven!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.