Hasi: "Wij zijn toch niet de enige die met geluk wonnen"

VRIJDAG, 8 APRIL 2016, 21:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi beseft dat het geluk niet altijd aan zijn kant zal staan, zoals tegen Genk. "Maar we zijn niet de enige die met een owngoal hebben gewonnen hé", reageert de Hasi, "Ik weet zelf ook wel dat er te weinig beweging in ons spel zat."

Over wie op het middenveld gaat spelen, bleef Hasi ook mysterieus: "Tielemans en Defour samen? Waarmom denken jullie dat? Omdat we zo getraind hebben. Ik zal die keuzes wel maken als het zover is. Het is ook afhankelijk van hoe Zulte-Waregem gaat spelen. Zij hebben hun opstelling gevonden ondertussen."

Weinig kansen

"Ik lees al heel de week dat Anderlecht tegen Genk heel weinig kansen kon creëren. Ik weet dat zelf ook wel. We hadden bepaalde spellijnen getraind, maar op de match kwamen die er niet uit. Stefano loopt soms te ver van de zestien, en dat kunnen we er ook moeilijk uit krijgen bij hem. De oplossing is zorgen dat hij meer mensen in zijn rug heeft lopen."

Teveel druk

Filip Djuricic is één van die mensen die in de rug van Okaka kan gaan lopen, maar de Serviër blijft zoeken naar zijn eerst bal tussen de pijlen: "Hij legt zichzelf teveel druk op, vanaf de eerste minuut van de wedstrijd zit hij daarmee bezig. Daardoor willen zijn acties ook niet altijd lukken. Hij kan héél goed voetballen, dat zien we elke week. Een goal zou hem echt kunnen bevrijdené, aldus Hasi. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.