Derijck zegt niet nee tegen Anderlecht

VRIJDAG, 8 APRIL 2016, 09:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Timothy Derijck genoot zijn opleiding bij Anderlecht. Op zijn 18e koos hij voor een Nederlands avontuur. Momenteel speelt Derijck bij ADO Den Haag, maar daar heerst nog veel onduidelijkheid over zijn toekomst. Hij zegt dan ook niet nee tegen een terugkeer naar Anderlecht. 

"Ik ben eigenlijk gevormd te Neepede. Toen John van den Brom trainer was bij paars-wit heb ik de kans gekregen om terug te keren naar Anderlecht, maar ik heb toen voor PSV gekozen.", aldus Derijck. 

Zijn toekomst bij ADO Den Haag is héél onzeker, en Derijck zegt dan ook niet nee tegen een terugkomst naar België: "Anderlecht heeft altijd wel mijn voorkeur. Maar ook clubs als Club Brugge, Genk, AA Gent hebben allemaal stappen gemaakt en dat zijn allemaal mooie clubs en ook Zulte Waregem is beter geworden. Als je transfervrij bent, zoals nu het geval is, dan zou daar een kans kunnen liggen.”

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.