Opinie: 9 op 9 is een must!

ZONDAG, 3 APRIL 2016, 15:17 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE Deze namiddag starten de play-offs voor Anderlecht. Door het gelijkspel van Gent, kan Anderlecht de landskampioen vanavond al bijbenen in de stand. Voorwaarde hiervoor is winst tegen Racing Genk. En dat zal niet makkelijk worden. De Limburgers zijn goed op dreef en paars-wit kampt met een overvolle ziekenboeg.

Maar dat mag straks geen excuus zijn. Daarom willen we ons bestuur, onze spelers en onze trainer nogmaals herinneren aan onze open brief. Tegen Kortrijk was het goed, maar één zwaluw maakt de lente niet. Straks willen we strijdlust zien en een drang om te winnen. "We spelen tien finales", klonk het de afgelopen weken binnen de club. We willen dan ook diezelfde motivatie op het veld zien. En we verwachten van onze trainer en ons bestuur dat ze de spelers ook op scherp zetten en houden.

De eerste drie wedstrijden zullen in ieder geval van cruciaal belang zijn. Tegen Genk mag er geen misstap komen. Zulte Waregem, de ploeg die zich pas in extremis voor play-off 1 kon plaatsen, mag in principe geen bedreiging vormen. En in de derde match moet de kloof op Club Brugge worden terug gebracht. Een 9 op 9 is dus een absolute must! 

Als supporters zullen we straks op post zijn. We doen hierbij een oproep aan de fans om onze ploeg vooruit te stuwen. En laat één ding duidelijk zijn: we zullen de prestaties van ons team kritisch blijven opvolgen. U kan daarbij ook uw steentje bijdragen, straks na de wedstrijd, via onze ploegbeoordeling.

Come on you Mauves! 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.