Stapt Ariël Jacobs op na dit seizoen?

VRIJDAG, 19 DECEMBER 2008, 16:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is herfstkampioen en gaat de winterstop in als leider, maar toch is trainer Ariël Jacobs niet helemaal tevreden. "Drie nederlagen in de eerste ronde vind ik teveel", zegt Jacobs in Het Laatste Nieuws.


"Maar als we vanavond winnen tegen Genk, ga ik die nederlagen in een ander perspectief zien", vervolgt Jacobs. "Anderlecht speelt de laatste jaren telkens een sterke terugronde, maar ik heb erop gehamerd dat het gevaarlijk is om daarop te speculeren. En wat nu betreft: die vier punten voorsprong is een surplus, maar geen garantie. Na nieuwjaar wil ik in ieder geval meer kwaliteit zien."

De 55-jarige Jacobs denkt er ook aan om op het einde van dit seizoen te stoppen als coach van Anderlecht. "Ik zie mijzelf niet tot mijn 65ste op de bank zitten. Ik wil me niet vastklampen aan deze job. Misschien doe ik straks wel iets buiten het voetbal. Mijn dochter werkt aan een project en als het concreter wordt, wil ik daar wel mee instappen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.