Anderlecht en Club Brugge steunen Football for Life

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2015, 17:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht en Club Brugge zetten hun schouders onder een voetbalwedstrijd voor het goede doel. Voorafgaand aan de topper van 20 december spelen politici en journalisten tegen elkaar in Football for Life.

"We organiseren een wedstrijd tussen een ploeg van politici en een ploeg van journalisten", legt initiatiefnemer Ivan De Vadder uit. "Deze zal plaatsvinden in Brugge op de dag van de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Hiermee willen we geld inzamelen voor de vzw Stop Darmkanker naar aanleiding van De Warmste Week van Studio Brussel."

Football for Life werd vanmiddag voorgesteld in het Constant Vanden Stock-stadion door De Vadder, minister van Sport Philippe Muyters, Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock en zijn Brugse college Bart Verhaeghe. Deze laatste zal ook meespelen in de ploeg van Muyters. Anderlecht-woordvoerder David Steegen komt in actie bij de journalisten.

De wedstrijd tussen de journalisten en politici vindt plaats op zondagvoormiddag 20 december om 10.30 uur in het Jan Breydelstadion. De toegang is gratis. In de marge van dit evenement zullen verschillende eersteklasseclubs truitjes veilen ten voordele van de vzw Stop Darmkanker. Deze komen weldra op deze webpagina.

Meer info, waaronder de samenstelling van de ploegen, vind je op deze website.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.