Overzicht verhuurde spelers: Koulibaly trefzeker

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2015, 10:38 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Geen enkel van de door Anderlecht verhuurde spelers begon dit weekend in de basis. Nathan Kabasele bleef 90 minuten op de bank, Samuel Bastien en Elis Koulibaly mochten wel invallen. De wedstrijd van Thomas Kaminski werd uitgesteld.

Vooral Koulibaly liet zich opmerken. Op bezoek bij Wolvertem mocht hij na 71 minuten invallen bij een 1-0-achterstand. Binnen de minuut zette de spits de bordjes gelijk.

Bastien begon bij Avellino op de bank tegen Perugia. Hij mocht invallen na 41 minuten, maar kon niet beletten dat Avellino met 1-2 de boot in ging.

Omdat hij door een teenblessure enkele trainingen moest missen de voorbije week begon Kabasele bij De Graafschap op de bank. Hij zag hoe oud-Anderlecht-speler Karim Tarfi met een mooie vrije trap in de 88e minuut De Graafschap de eerste overwinning van het seizoen bezorgde. 2-3 werd het op bezoek bij Cambuur Leeuwarden.

In Denemarken werd de partij tussen het FC Kopenhagen van Kaminski en Midtjylland uitgesteld.