Sylla: "Dan doe je gekke dingen"

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2015, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met twee doelpunten had Idrissa Sylla een groot aandeel in de overwinning van Anderlecht. De Guineër ziet nu aan vijf stuks. Niet slecht als je weet dat hij nog maar 514 minuten speelde dit seizoen.

"Sylla kreeg een basisplaats voor zijn goede prestaties op training. “De coach herhaalt steeds dat ik aan de zijkant niets te zoeken heb, maar in de zestien moet blijven. Daar liggen mijn kwaliteiten”, lacht de spits.
 
Sylla begon sterk aan het seizoen met drie doelpunten in evenveel wedstrijden. Maar toen Okaka doorbrak, verdween hij naar de bank. “In de periode dat Stefano het zo goed deed, was ik de eerste om hem een schouderklopje te geven. Toen ik inviel, zei ik steeds tegen mezelf om even goed te doen.”
 
Opvallend gisteren: Sylla vierde zijn doelpunten zoals Cristiano Ronaldo. Even opspringen en dan stokstijf blijven staan met de benen licht open en de armen langs het lichaam. “Dat was een ingeving van het moment”, lacht hij. “Het was even geleden dat ik nog gescoord had en dan doe je gekke dingen.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.