Drietal onzeker voor bekerwedstrijd

MAANDAG, 30 NOVEMBER 2015, 07:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Besnik Hasi kan woensdag in de beker mogelijk niet rekenen op Kara Mbodj, Leander Dendoncker en Frank Acheampong. De eerste twee moesten gisteren geblesseerd naar de kant, Acheampong blesseerde zich vrijdag op training.

Acheampong overstrekte zijn knie en zat gisteren niet in de kern. Vandaag ondergaat hij een MRI-scan om de ernst van de blessure te bepalen. Kara blesseerde zich aan het bovenbeen toen hij tegen de doelpaal belandde bij een tackle om Remacle het scoren te beletten. Foto's moeten vandaag aantonen of er iets aan de hand is. "En Dendoncker voelde iets aan de hamstrings. Hij ondergaat een echografie", voegt Hasi toe.

Overmorgen trekt Anderlecht voor de beker naar Kortrijk. Het is afwachten of de drie speelklaar raken. "Hopelijk moet ik Kara en Leander niet allebei missen", aldus Hasi. "Sowieso moeten ze eerst kunnen trainen alvorens te kunnen spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.