Suarez: "Doelpunt deed veel deugd"

ZONDAG, 29 NOVEMBER 2015, 19:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matias Suarez mocht tegen OH Leuven nog eens starten en bedankte met een doelpunt. Dit stemt de Argentijn erg gelukkig en ook zijn ploegmaats reageren verheugd. "Matias kan nog veel betekenen voor ons."

“We zijn slecht begonnen, maar het belangrijkste is dat we winnen”, zo vertelt de Argentijn op RSCA.TV. “We speelden wel een sterke tweede helft. Ik ben blij dat we de drie punten konden thuishouden.
 
Suarez scoorde zelf de gelijkmaker, een belangrijk doelpunt. “Dat deed heel erg veel deugd. Ik speel immers niet altijd. Nu voel ik me stukken beter, maar ik ben ook blij voor de ploeg en de supporters. Iedereen was gelukkig dat ik scoorde.”
 
“Of ik nu gelanceerd ben? Ik heb hard gewerkt om terug te keren en wil de club en de fans iets teruggeven. Ik ben blij dat ik vandaag goed gespeeld heb.”

Gillet: "Zagen enkele typische Suarez-acties"

Ook Guillaume Gillet was blij met het doelpunt van Suarez. “Het zal hem deugd doen”, aldus de routinier. “Hij kende veel moeilijke momenten. Na het doelpunt zag je hem enkele mooie acties maken, typische Suarez-acties. We hopen allemaal dat hij naar zijn beste vorm groeit. Hij kan nog veel betekenen voor ons.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.