Hasi: "Bij vlagen de Suarez van vroeger"

ZONDAG, 29 NOVEMBER 2015, 19:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Idrissa Sylla, Matias Suarez en Bram Nuytinck mochten voor het eerst sinds lang nog eens starten. Alledrie speelden ze een opvallende wedstrijd. Hoe analyseert Besnik Hasi hun prestatie?

Over Bram Nuytinck: "Bram begon aarzelend, maar dat is normaal. Na de rust groeide hij. Bij het eerste doelpunt stond iedereen slecht opgesteld. Als we Bram kansen geven, dan best in een thuiswedstrijd zoals deze."

Over Matias Suarez:"Zijn knieproblemen zijn verleden tijd maar hij zoekt. Op training is hij goed, maar in wedstrijden mist hij zelfvertrouwen. Het speelde in zijn hoofd dat hij al veertien maanden niet gescoord had. Hij mag echter niet vergeten dat hij vorig seizoen amper nog voetballer was.  Bij vlagen zagen we vandaag zijn bewegingen van vroeger. Zijn snelheid zal na verloop van tijd ook wel terugkomen."

Over Idrissa Sylla: "Idrissa keerde een tijdje geleden met een rugblessure terug van een interland. Zijn terugkeer liet even op zich wachten. Vandaag werkte hij hard en zag hij dit beloond met twee doelpunten."

"We zullen alle jongens nodig hebben", besluit Hasi. "December wordt een bepalende maand voor Anderlecht, we zullen zien wie er allemaal fit is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.