Gillet, Mister Europa van Anderlecht

VRIJDAG, 27 NOVEMBER 2015, 08:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Guillaume Gillet maakte gisteren zijn derde cruciale treffer in de Europa League. Zo komt Gillet in de top 10 van Europese topschutters aller tijden bij paars-wit. Gillet zelf wou zich vooral tonen in Frankrijk en dat is meer dan gelukt.

Anderlecht slofte maar wat over het veld, tot de bevrijdende goal van Gillet: "We voelden al bij de opwarming dat we niet wakker waren. Komt het doordat dat we al 18 dagen niet gespeeld hadden of door het gebrek aan ambiance, ik weet het niet. We konden Monaco niet onder druk zetten en wonnen geen duels, " geeft Gillet toe.

Heerlijke goal
 
"Een heerlijke goal", glundert Gillet na de wedstrijd, "Ik wist toen de bal vertrok dat hij heel moeilijk te pakken zou zijn. Dit zal voor altijd een een geweldige herinnering blijven. Maar het is vooral leuk dat ik zo beslissend kan zijn voor mijn team."

Qarabag

Anderlecht heeft nu één opdracht: winnen tegen Qarabag: "Ik wil niet de fout maken van onderschatting. Het wordt negentig minuten zwaar knokken. We hebben alles in eigen handen", besluit Gillet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.