Voorbeschouwing: Monaco - Anderlecht

DONDERDAG, 26 NOVEMBER 2015, 10:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 19 uur moet Anderlecht in Monaco zijn kansen op Europese overwintering gaaf zien te houden. Verliezen is uit den boze. Paars-wit moet het wel doen zonder de steun van zijn aanhang, maar AA Gent bewees dat dit kan.

Na de nederlaag tegen Tottenham staat Anderlecht gedeeld derde in Groep J met vier punten. Tottenham heeft er zeven, Monaco zes. De kaarten liggen duidelijk: bij een nederlaag is Anderlecht (zo goed als zeker) uitgeschakeld, bij een gelijkspel moet het hopen dat Tottenham over twee weken Monaco verslaat en bij winst heeft Anderlecht zijn lot helemaal in eigen handen.

Besnik Hasi leeft met vraagtekens toe naar de partij. De laatste wedstrijd van Anderlecht dateert immers van 8 november, dat is achttien dagen geleden. Dennis Praet is opnieuw fit en staat normaal gezien aan de aftrap. Centraal achterin is Olivier Deschacht licht onzeker. Haalt hij de aftrap niet, dan komt Bram Nuytinck voor het eerst sinds de bekerwedstrijd tegen Spouwen-Mopertingen op 23 september in actie.

Aftrap: 19u
Stadion: Stade Louis II
Scheidsrechter: Manuel Gräfe (Dui)

: : : MONACO : : :

Mogelijke opstelling: Subasic, Fabinho, Raggi, Carvalho, Coentrao, Toulalan, Moutinho, Pasalic, Bernardo Silva, L. Traoré, El Shaarawy
Invallers: Nardi, Wallace, Echiejle, Carrillo, Touré, Andzouana, Bakayoko

Geblesseerd: Caballero, Dirar, Lemar, A. Traoré
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Fabinho, Wallace

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Gillet, Kara, Deschacht, N'Sakala, Dendoncker, Defour, Najar, Tielemans, Praet, Okaka
Invallers: Roef, Boeckx, Heylen, Nuytinck, Acheampong, Conté, Kawaya, Lukebakio, Sylla, Suarez, Ezekiel

Geblesseerd: Leya Iseka, Obradovic, Trezeguet
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Defour

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.