Steegen: "Maatregel is heel vervelend"

WOENSDAG, 25 NOVEMBER 2015, 19:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS VTM nieuws sprak met persverantwoordelijke David Steegen naar aanleiding van alle maatregelen die er al genomen zijn door de terreur dreiging. Anderlecht is toch wel de meest getroffen club, geen supporters mee naar Monaco, de wedstrijd tegen Lokeren afgelast en u wordt de wedstrijd tegen OHL achter gesloten deuren gespeeld.

"We leven nu al enkele dagen in een zeer ongewone situatie. Als je kinderen hebt en die moeten bussen of trams nemen dan ben je niet gerust. Dus al zeker niet voor voetbalwedstrijden. We hebben alle begrip voor de maatregel al is ze heel vervelend. Dat is het minste wat je kan zeggen", zegt Steegen aan de telefoon in het VTM nieuws.

Wat er als compensatie komt voor de supporters, als die er überhaupt komt, daar kon Steegen nog geen antwoordt op geven: "Op dit moment is het onmogelijk om daarover te oordelen. We moeten het hele gebeuren heel objectief kunnen analyseren, bekijken wat we kunnen doen, hoe het in mekaar zit. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.