Anderlecht aangekomen te Monaco

WOENSDAG, 25 NOVEMBER 2015, 17:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Rond de middag kwamen spelers en staff veilig aan te Monaco. Anderlecht is vastbesloten om de drie punten te pakken. Een video over hun aankomst kan je hier bekijken. Voor Herman Van Holsbeeck het vliegtuig opstapte liet hij nog even weten begrip te hebben voor de beslissing van zondag. 

"We hebben voor de wedstrijd tegen Tottenham gezegd dat we ofwel daar of op Monaco moesten winnen", zegt de general manager, "We verdienden niet om te verliezen in Tottenham, maar dat deden we jammer genoeg wel, maar dat is voetbal. Tegen Monaco gaan we voor de drie punten."

"Onze collega's van AA Gent hebben het goede voorbeeld al gegeven en ook zonder supporters. We hebben een kans om het Belgisch voetbal op de kaart te zetten met onze Belgische competitie en niet enkel met de Rode Duivels. Dan zouden we de Franse competitie voorbij steken die een aantal jaar geleden toch sterker geacht werd dan de onze", aldus Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.