Hasi mag rekenen op bijna volledige kern

VRIJDAG, 20 NOVEMBER 2015, 14:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi blikte deze namiddag vooruit op de wedstrijd van zaterdag tegen Lokeren. De interlandbreak heeft deugd gedaan bij de spelers. Dennis Praet is terug inzetbaar, enkel rond Kara Mbodj zijn er nog enkele vraagtekens.

Kara Mbodj werd tijdens een wedstrijd met de nationale ploeg van Senegal geraakt aan de ribben. De medische staf schreef hem toen een zalf voor om de blessure te verzorgen, alleen heeft de Senegalees daar nu een allergische reactie op: "Tijdens de training van vandaag gaan we zien hoe het gesteld is met Kara, nadien nemen we de beslissing. Maar normaal geraakt hij klaar voor Lokeren", aldus Hasi.

Stefano Okaka heeft vertrouwen opgedaan door het feit dat hij 30 minuten heeft mogen meespelen met de nationale ploeg van Italiê.

Dennis Praet traint ondertussen al een hele week terug mee na zijn blessure. Besnik Hasi wou wel nog eens benadrukken dat het niet door het gemis van Praet was dat ze de voorbije twee wedstrijden hebben verloren: "We hebben héél goed gespeeld op White Hart Lane zonder Praet. Maar ik ben heel blij dat hij terug inzetbaar is. Hijzelf ook is klaar om zich opnieuw te bewijzen."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.