Frutos: "Dit is droom die uitkomt"

WOENSDAG, 18 NOVEMBER 2015, 13:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Anderlecht heeft de komst van Nicolas Frutos als nieuwe beloftentrainer bevestigd. De Argentijn reageert verheugd. "Dit is een droom die werkelijkheid wordt." René Peeters gaat de U17 coachen.

"Ik ken het huis als geen ander en er bestaat geen betere club om een loopbaan als trainer te beginnen. Ik hoop dat mijn ervaring zal helpen alle ambities van de club waar te maken", zo vertelt Frutos. Voor Anderlecht is de terugkeer van Frutos een bewuste keuze. "We willen ervaren en ambitieuze ex-profvoetballers integreren in de jeugdwerking. De rijke ervaring van Nicolas Frutos is een meerwaarde voor de vorming van jonge profvoetballers."

René Peeters zal tot de winterstop de U21 trainen en daarna overstappen naar de U17. "René is de ideale coach om lichting 1999 te laten ontwikkelen", zo meldt Anderlecht. "Deze verschuivingen kunnen de jeugdopleiding van RSC Anderlecht alleen maar verbeteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.