Proto krijgt veeg uit de pan

DINSDAG, 10 NOVEMBER 2015, 07:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Silvio Proto heeft zich afgelopen zondag niet populair gemaakt met zijn uitspraken na de wedstrijd op Sclessin. Niet bij zijn ploegmaats maar ook niet bij verschillende analisten zoals Marc Degryse, die maandagavond te gast was bij Extra Time. 

Proto pakte zijn ploegmaats hard aan omdat ze te weinig zouden gelopen hebben op het veld: "Als speler zou ik daar zot van worden", zegt Degryse, "Een keeper die op twee wedstrijden misschien een kilometer gelopen heeft, en die mannen hebben donderdag twaalf kilometers gelopen en gisteren twaalf kilometer, de middenvelders dan."
"En dan gaat die keeper zeggen: "Ze hebben niet genoeg gelopen". Hij had die bal moeten pakken van Legear", is Degryse streng.

Maar niet alleen bij de analisten heeft Proto het momenteel verkorven, ook bij de supporters vallen zijn uitspraken zwaar op de maag. Een kapitein onwaardig, klinkt het uit verschillende hoeken. De doelman zoekt nog altijd naar zijn allerbeste niveau en in zijn rug staat Davy Roef te trappelen om zijn plaats in te nemen. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.