Mbokani: "Nog altijd verbonden met Anderlecht"

DINSDAG, 10 NOVEMBER 2015, 06:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dieumerci Mbokani zal altijd nauw verbonden blijven met Anderlecht. Hij weet dat hij op een dag terug het paars-witte shirt zal aantrekken. Zijn zoon is ondertussen vijf jaar en neemt ook al deel aan de trainingen bij de jeugd van Anderlecht

"Een terugkeer naar Standard is uitgesloten op dit moment. Ik ken er niemand meer. Op Anderlecht ken ik iedereen. De laatste keer zei voorzitter Vanden Stock het volgende: 'Als je ooit wil terugkeren, de deur staat altijd open voor je", zegt Mbokani. 

"Ik hoop dat Anderlecht de titel pakt, maar AA Gent is momenteel de beste ploeg. Ze verbazen mij in de Champions League. KV Oostende ook", geeft de Congolees toe.

"Mijn vrouw leeft met de kinderen in Brussel. Ik heb dus nog niet de kans gehad om mijn zoon te zien voetballen. Maar op vijfjarige leeftijd is het vooral trainingen dat ze afwerken. Ja, hij heeft talent", aldus nog een fiere papa.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.