Kara: "Scheidsrechters zijn ook maar mensen"

ZONDAG, 8 NOVEMBER 2015, 20:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Steven Defour wilde of mocht na de partij tegen Standard niet met de pers praten en kon dus ook niets zeggen over zijn afgekeurd doelpunt. Kara Mbodj deed dit wel. Hij schoof de scheidsrechter geen zwarte piet toe.

"We weten dat het geen buitenspel is", aldus Kara voor de microfoon van Sportweekend. "Maar wat kunnen we eraan doen, de wedstrijd is afgelopen. Scheidsrechters zijn ook maar mensen en zij maken fouten op het terrein. Net als wij. Wat gebeurd is, is gebeurd. We moeten de scheidsrechter niet als excuus gebruiken. Hij heeft een goede wedstrijd gefloten."

De nederlaag was dus niet de schuld van de scheidsrechter. Van de vermoeidheid dan? "Neen", aldus de verdediger. "Het is niet evident om donderdag te voetballen, vrijdag terug te keren en zondag opnieuw te spelen. Dat is zwaar. Maar we hebben vandaag niet verloren omdat we vermoeid waren. We hebben gewoon niet gedaan wat we moesten doen."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.