Hasi: "Niet wakker in het begin"

ZONDAG, 8 NOVEMBER 2015, 20:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi wilde de nederlaag op Standard niet afschuiven op het onterecht afgekeurde doelpunt van Steven Defour. De partij van donderdag en de vermoeidheid ziet hij wel als mogelijk, maar niet als enige verklaring.

"Deze nederlaag komt hard aan, vooral omdat we net in een goede periode zaten", vertelde Hasi na de partij op Standard. "In het begin waren we niet wakker, maar daarna hebben we onze kansen gehad. Dat Defour geen buitenspel stond? Tja, daar kunnen we nu niets meer aan veranderen.

Hasi zag dat zijn ploeg na de rust niet veel meer voor elkaar kreeg. "Toen gingen we te veel mee in het spel van Standard. We speelden niet slim genoeg en liepen niet tussen de lijnen. Misschien zat de wedstrijd van donderdag nog in de benen. De scherpte van toen ontbrak. Misschien was het niet het goede moment om Standard te bekampen. Heel wat jongens zijn vermoeid. Toch hadden we iets kunnen halen als we slimmer waren geweest."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.