Gillet: "Blij dat mijn comeback geslaagd is"

ZONDAG, 8 NOVEMBER 2015, 20:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Guillaume Gillet is aan een sterk seizoen bezig, maar kreeg van het bestuur de belofte dat hij in januari gratis mag vertrekken als dank voor bewezen diensten. Maar gaat hij dit ook doen? "Sportief, financieel en familiaal moet ik goed kiezen."

"Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt", vertelt Gillet dit weekend in Het Nieuwsblad. "Sportief, financieel en familiaal moet ik goed kiezen. Fysiek ben ik nog goed. Financieel heb ik bij Anderlecht goed geboerd, maar een mens wil altijd meer. Familiaal was Corsica top, mijn vrouw en kinderen hadden er een paradijselijk leven."

Gillet liet eerder al verstaan dat een Amerikaans avontuur hem wel aanspreekt. "Sacha Kljestan belt me iedere week om naar New York Red Bulls te komen. Hij is er de belangrijkse speler, kan de coach overtuigen en het seizoen start in maart."

Na zijn sterk jaar bij Bastia was er ook veel interesse uit Frankrijk. "Veel ploegen wilden mij en dat is nog steeds zo. Als ik daar voor drie of vier jaar kan tekenen, wat voor zin heeft het dan om bij Anderlecht te verlengen voor één of twee seizoenen?"

"Twee jaar geleden wilde ik absoluut weg en deze zomer ook, maar nu heb ik de knop omgedraaid. Ik ben blij dat mijn comeback goed verlopen is, anders had dit mijn mooie jaren hier teniet gedaan. Hoe dan ook, ik heb zelf mijn toekomst in handen sinds het bestuur me beloofde dat ik in januari gratis weg mag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.