Gillet: "Voorzitter Standard was op mijn trouwfeest"

ZONDAG, 8 NOVEMBER 2015, 11:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Imoh Ezekiel en vooral Steven Defour zullen enkele Anderlecht-spelers straks erg warm ontvangen worden op Sclessin. Guillaume Gillet is een rasechte Luikenaar, maar hij hoeft niets te vrezen.

"Ik heb het geluk dat Anderlecht altijd spelers heeft die de Standard-fans meer haten dan mij", lacht Gillet, die een jeugdproduct is van stadsrivaal FC Luik. "Ik kan in Luik gerust over de markt of de kermis lopen, dat zou Defour niet moeten proberen."

Aangesproken wordt Gillet wel. "Achteraf zeggen de mensen dan 'Eigenlijk ben je best sympathiek'. Ik antwoord dan 'Wat dacht je? Dat ik een eikel ben omdat ik een paars en wit truitje draag?'."

Legaer en Venanzi

Gillet heeft een goede band met verschillende personen binnen Standard. In de eerste plaats met Jonathan Legaer, van wiens zoontje Gillet de peter is. "Het zou geweldig zijn mocht hij spelen tegen ons. We voetbalden nog nooit tegen elkaar", aldus Gillet.

"Weet je dat Standard-voorzitter Bruno Venanzi deze zomer op mijn huwelijksfeest was?", verrast Gillet. "Hij is de partner van de notaris die mijn vastgoedzaken regelt. Ze schrok toen we haar uitnodigden. Had je mij een jaar geleden gezegd dat de voorzitter van Standard op mijn trouw zou zijn, dan had ik je uitgelachen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.