Vanden borre: "Iedereen mag denken wat hij wil"

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2015, 21:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sinds zijn verbanning is er al veel over Anthony Vanden Borre geschreven, maar zelf hoorden we hem niet meer. In Sudpresse doorbreekt hij vandaag het stilzwijgen. "Als Anderlecht me weg wil, moeten zijn een oplossing zoeken, niet ik."

"Weet je, ik blijf er rustig bij", zo reageert hij op de berichten dat hij de club moet verlaten. "Ik wil meneer Van Holsbeeck eraan herinneren dat ik nog een contract voor twee jaar heb. Het is aan hem om een oplossing te vinden, niet aan mij. Als men wil dat ik vertrek, geen probleem, maar dat moeten we wel een akkoord zien te bereiken. Ik ga uit van het principe dat men een getekend contract moet respecteren."

"Ik begrijp dat het bestuur een oplossing wil. Zij betalen mij. Ik train en bied mijn diensten aan bij de beloften. Als de A-kern me nodig heeft, zal ik er zijn. Als ze me niet nodig hebben, geen probleem."

"Weet je, ik praat hier niet graag meer over. Ik heb gezegd wat ik te zeggen had en nu mag iedereen denken wat hij wil. Toch merk ik dat het bestuur elke week terugkomt op wat er gebeurd is, ook al is er sindsdien niets meer veranderd. Ik heb er alleszins niets meer aan toe te voegen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.