N'Sakala: "Verrast dat ik mocht starten"

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2015, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een grote verrassing, anders kan je de basisplaats van Fabrice N'Sakala niet omschrijven. Ook de verdediger zelf viel uit de lucht. "Ik maakte me eerder klaar voor een wedstrijd met de U21."

"Het deed deugd om nog eens te spelen", aldus de Fransman die kan terugblikken op een sterke wedstrijd. "Of ik verrast ben over mijn prestatie? Niet echt. Ik ben altijd blijven werken. Ik ben wel verrast dat ik mocht starten. Op het einde had ik wel krampen.

"De voorbije maanden waren wel lastig, maar ik heb mijn hoofd niet laten hangen. Ik moest spelen met de beloften terwijl de anderen competitiematchen afwerkten. Ik heb in deze periode veel geleerd. Om geduld te tonen, bijvoorbeeld."

Toch blijft N'Sakala rustig. "In voetbal kan alles snel veranderen, daar ben ik nu een voorbeeld van. Gisteren was ik bijna vergeten, vandaag gaat alles goed en morgen kan het weer veranderen. Ik wil gewoon deze prestatie bevestigen als ik nog een kans krijg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.