Hasi: "We verdienden meer"

VRIJDAG, 6 NOVEMBER 2015, 07:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi hinkte na de wedstrijd tegen Tottenham op twee gedachten. "De ontgoocheling is erg groot. Zo goed gespeeld en toch verloren. Maar ik ben trots op mijn jongens. Je ziet dat we groeien."

"Op basis van onze tweede helft verdienen we een punt, misschien zelfs drie. Na de gelijkmaker zijn we druk blijven zetten. We speelden met twee spitsen en twee snelle flankspelers. De laatste pass kon wel beter en ook onze afwerking was niet top."

Dat Anderlecht zo goed speelde, maakt deze nederlaag extra zuur. "Het weer weggeven in de slotminuten, het wordt stilaan een nachtmerrie. Zo blijven we de gevolgen dragen van onze nederlaag in Qarabag."

Wissel Tielemans

Twintig minuten voor tijd haalde Hasi Youri Tielemans naar de kant. "Een tactische wissel", zo legt hij uit. "Ik wilde een tweede spits en toch onze snelheid op de vleugels behouden. Dus moest er een middenvelder uit. Defour was enorm goed bezig en Dendoncker wilde ik houden voor zijn gestalte."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.