Okaka: "Groepswinst is ambitie"

DONDERDAG, 5 NOVEMBER 2015, 07:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Stefano Okaka tekende twee weken geleden voor het winnende doelpunt tegen Tottenham. De Italiaan zou met zijn ogen dicht tegen voor een gelijkaardig scenario. "We gaan naar Londen met het idee dat we kunnen winnen."

Okaka reist met vertrouwen naar Londen. "Als je vooraf denkt te zullen verliezen, waarom dan aan de wedstrijd beginnen? Ik weet dat het niet eenvoudig wordt, maar we gaan er alles aan doen om drie punten mee naar huis te nemen. Ik had nooit gedacht dat we zouden verliezen in Qarabag,maar tegen de sterke teams als Monaco en Tottenham deden we het goed."

Wanneer een journalist opwerpt dat een overwinning nodig is het met het oog op de tweede plaats, reageert Okaka verbaasd. "Waarom plaats twee? We staan op één punt van groepsleider Monaco. We kunnen straks laatste worden, maar op dit moment moet onze ambitie zijn om de groep te winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.